Àfrica dels Grans Llacs

95
Quadern
Data de publicació: 
Setembre 2000

Minerals, tutsis, hutus, paisatges verds i muntanyencs, genocidi i camps de refugiats. Diverses són les idees que venen al cap del lector en llegir Grans Llacs Africans. En aquest quadern, l’equip de Cristianisme i Justícia ha apostat per treure a la llum un conflicte sobre el qual sembla que els mitjans de comunicació han decidit passar pàgina. No obstant això, la gent segueix patint, passant inanició o mancant de justícia. El lector podrà conèixer una mica més quins reptes de futur ens hem de plantejar perquè la regió trobi la pau que els seus habitants desitgen.

Autor/a

Pacifista mallorquí. Fou candidat al Premi Nobel de la Pau l'any 2000 per la tasca realitzada en favor de la pau al conflicte dels Grans Llacs a Àfrica. Presideix la Fundació S'Olivar. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Àfrica dels Grans Llacs" (quadern 95, octubre 2000).

Professor de religió a l'IES Llobregat de Sallent i membre de l'associació “Inshuti, amics dels pobles de Rwanda i Burundi”, de Manresa. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Àfrica dels Grans Llacs" (quadern 95, octubre 2000).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora