FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Al qui té, li donaran encara més; al qui no té, li prendran tot

3
Col·lecció Virtual
Data de publicació: 
Juny 2012

Hi ha una paràbola en l’Evangeli de Lluc que incomoda perquè parla de diners, bancs, interessos i guanys. Un text que tracta d’un home noble que, abans de marxar per a un llarg viatge, crida alguns dels seus servents i reparteix entre ells una certa quantitat de diners, demanant-los que els facin fructificar. I quan torna, els crida per saber què ha produït cadascú. Però hi ha un «servent dolent» que ha desobeït el seu senyor, un servent rebel que s’oposa a aquest ordre de coses… Una paràbola, en definitiva, ben actual.

Autor/a

Va estudiar arquitectura a Madrid i administració d’empreses a Mondragón. Ha treballat a les editorials SM i PPC i com administrador provincial de la Companyia de Maria (marianistes). És autor d’articles, conferències i cursos sobre ecologia, consum i estils de vida alternatius. Ha publicat «Una vida sobria,honrada y religiosa» (Narcea 2010). És el promotor de la campanya de solidaritat «Quaresma, quaranta dies amb els quaranta últims». Col·laborador habitual del bloc de Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora