Dignificar la política

133
Papers
Data de publicació: 
Novembre 2003

La política i els polítics han perdut credibilitat, fins a ser considerats un problema per la ciutadania. Manca de propostes, grolleres desqualificacions i mentides com a forma d’exercir el poder. Es passa del servei als ciutadans a servir-se dels ciutadans. Cal informar-se i mantenir l’esperit crític. La proposta de CiJ és esperit de servei, participació ciutadana i el Parlament com a espai de diàleg i debat. Paral·lelament, el FSM de Porto Alegre planteja una alternativa a l’actual ordre mundial. 

Autor/a

Professor d’història i col·laborador al departament de ciències socials d’ESADE. Membre de l'area social de Cristianisme i Justícia.

Membre de l'àrea social de CJ. Professor de Relacions Internacionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i delegat del rector per a l'impuls de l'Agenda 2030. És membre de la Junta de Govern de l'Institut Català per la Pau (ICIP) i investigador associat del CIDOB. Va ser cap de l'àrea social de CJ entre 2010 i 2020. Amb CJ ha publicat  Àfrica, el continent maltractat (Quadern nº 137) @oscarmateos1

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora