dies
hores
minuts
segons
El 2021 han col·laborat amb nosaltres 8.372 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 10.000! Col·labora
 

El coronavirus: mirall de creences

225
Quadern
Data de publicació: 
Novembre 2021

Les creences es fan visibles —expressant-se en idees o accions— quan un individu o una comunitat se sotmeten a esdeveniments que les fan trontollar. La hipòtesi d’aquest quadern és que el coronavirus ha fet trontollar les creences occidentals contemporànies i ha esdevingut un mirall en què aquestes creences han quedat reflectides. Creure en la naturalesa, creure en la humanitat, creure en Déu o no creure, han estat reaccions diverses que s’han posat de manifest durant aquesta sindèmia.

Autor/a

Jesuïta. Doctor en Economia (UB). Llicenciat en Teologia (FTC). Professor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i d’Anàlisi Social a ESADE. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia La Globalització (Quadern 103) i El jove, el guru i l’ocell (Quadern 162) i Les mines del rei Leopold (Amb Emmanuelle Devuyst) (Quadern 184) . És membre de l'equip de Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora