FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

In 2020, 9,096 people have contributed to us.
In 2021 we need to be 10,000 contributors. Only with your help will we continue to sustain our activity. Contribute to CJ!
 

Nova sessió dels #DialogosEnRed

Segona sessió d'aquest cicle organitzat pels Centres Fe, Cultura i Justícia

El proper 17 de novembre arriba una nova sessió dels #DiálogosEnRed. Serà amb la participació del jesuïta i degà de la Facultat de Teologia de Deusto, Francisco José Ruiz, la professora de filosofia i teologia a València Lucía Ramón, i el professor d'ètica i filosofia de el dret a la Loyola Andalusia, Pablo Font. Conversaran sobre les llums que ens dona l'encíclica Fratelli tutti per viure la pandèmia, moderats pel jesuïta Manu Arrue.

Serà a les 19:00h de dimarts 17 de novembre, i es podrà seguir en aquest enllaç.

Aquesta és la segona sessió d'aquest cicle, una iniciativa de la xarxa de centres Fe-Cultura-Justícia per oferir durant aquest curs una programació de diàlegs que es retransmetran en línia, difosos per tots els centres i organitzats conjuntament.

Cada mes, un dels centres de la xarxa afavorirà un diàleg sobre l'impacte de la COVID en les nostres vides i la nostra societat. Amb això, podrem reflexionar sobre l'impacte que està tenint la pandèmia, posant sobre la taula realitats sovint invisibilitzades i, a el mateix temps, obrint possibilitats i esquerdes d'esperança per a albirar un futur esperançador.

El primer diàleg, que es pot veure aquí, va tenir lloc el passat mes d'octubre i va posar a col·lació la realitat de l'Amazònia amb la pandèmia de la COVID. El següent serà el dia 14 de desembre a les 19h i ens ajudarà a preguntar-nos com viure el Nadal en temps de pandèmia. Es pot seguir l'actualitat del cicle a través de les xarxes socials en el hashtag #DialogosEnRed