I qui dius que sóc jo?

164
Quadern
Data de publicació: 
Novembre 2009

Els nostres carrers s’han omplert de persones provinents de molts països i han canviat en poc temps la nostra realitat social. En aquest quadern, però, intentarem anar més enllà d’erudites anàlisis sobre economia, cultura o religió. Intentarem parlar d’immigració des del cor de l’immigrant, des de la  seva experiència, buscant descriure les vivències interiors amb les quals vol afrontar la seva vida. 

Autor/a

Associació d'inspiració cristiana, que es dedica a l'acollida de persones immigrades en situació especialment dificultosa. L'Associació desenvolupa els seus programes a Girona i a Salt des de l'any 2003. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "I qui dius que sóc jo?" (quadern 164, desembre 2009).

Directora de l'Associació Àkan de Girona d'acollida a persones immigrades. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "I qui dius que sóc jo?" (quadern 164, desembre 2009).

Jesuïta. President de l'Associació Àkan de Girona d'acollida a persones immigrades. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "I qui dius que sóc jo?" (quadern 164, desembre 2009).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora