FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Immigració i noves cruïlles. Com ser profeta en un món divers

9
Col·lecció Virtual
Data de publicació: 
Març 2015

La nostra vida té sentit només en relació amb els altres. L’ésser humà es coneix donant-se a conèixer; es veu veient-se veure; explora el seu cor internant-se en els altres. L’encontre amb els semblants és el que ens construeix com a persones. Aquesta és una de les riqueses que ens traça la mobilitat humana. Quines actituds profètiques s’eleven com un crit avui davant de les noves cruïlles i fronteres que ens plantegen les migracions internacionals?

Autor/a

Jesuïta especialista en el camp de les migracions. Natural de Veguellina de órbigo (Lleó) ha tingut la sort de dedicar part de la seva vida a l’acompanyament de comunitats migrants en diverses parts del món. Ha estat també director de RedÍncola a Valladolid i Pueblos Unidos a Madrid. Actualment és el delegat del Sector Social dels jesuïtes d'Espanya i investigador associat a l'Institut d'Estudis sobre Migracions de la Universidad Pontificia de Comillas de Madrid.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora