Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Ajuda a difondre


Moltes gr脿cies per la seva disposici贸 a col路laborar amb Cristianisme i Just铆cia.


Per contribuir a la divulgaci贸 del nostre treball, disposem de la Xarxa de Difusors. S贸n persones d鈥檃rreu que col路laboren amb nosaltres de diferents formes: 
  • Rebent informaci贸 peri貌dica sobre l鈥檃ctivitat del centre per difondre als 
    鈥媠鈥
    eus contactes
    . Podem incloure el seu correu i els seus perfils a les xarxes socials a una base de dades de la que som titulars i responsables.
  • Fer-se c脿rrec d'un suport per als Quaderns de Cristianisme i Just铆cia. Els suports es posen en llocs de pas perqu猫 la gent els pugui agafar. En tenim de distribu茂ts per parr貌quies, centres c铆vics, biblioteques,... En el cas que opti per aquesta opci贸, li enviar铆em el suport i es tractaria de fer-se responsable de que sempre hi hagu茅s quaderns a disposici贸. Cada cop que publiquem un nou quadern, li enviar铆em quinze exemplars per anar-los reposant. El suport 茅s de cartr贸 i fa unes mides de 29x21cm.
  • Dinamitzar grups de lectura dels quaderns. Amb la publicaci贸 de cada nou quadern li enviar铆em pautes per a la seva reflexi贸.

Per qualsevol q眉esti贸, no dubti a contactar amb nosaltres a trav茅s del correu electr貌nic info@fespinal.com o per tel猫fon al 93 317 23 38 en horari de secretaria del Centre (De dilluns a divendres de 9h a 13h i tardes de 16:30h a 19h. Tarda de dimecres tancat).


Per ajudar a difondre, ompli el seg眉ent formulari i ens posarem en contacte amb vost猫:    (Limpiar)
   
Protecci贸 de dades: La Fundaci贸 Llu铆s Espinal li comunica que les seves dades estan registrades a un fitxer de nom BDGACIJ, titularitat de la Fundaci贸 Llu铆s Espinal. Nom茅s es fan servir per a la gesti贸 del servei que li oferim i per mantenir-lo informat de les nostres activitats. Pot exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 i oposici贸 dirigint-se per escrit al c/ Roger de Ll煤ria 13, 08010 Barcelona.