FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Ajuda a difondre

Moltes gràcies per la seva disposició a col·laborar amb Cristianisme i Justícia.

Per contribuir a la divulgació del nostre treball, disposem de la Xarxa de Difusors. Són persones d’arreu que col·laboren amb nosaltres de diferents formes: 

  • Rebent informació periòdica sobre l’activitat del centre per difondre als ​s​eus contactes. Podem incloure el seu correu i els seus perfils a les xarxes socials a una base de dades de la que som titulars i responsables.
  • Fer-se càrrec d'un suport per als Quaderns de Cristianisme i Justícia. Els suports es posen en llocs de pas perquè la gent els pugui agafar. En tenim de distribuïts per parròquies, centres cívics, biblioteques,... En el cas que opti per aquesta opció, li enviaríem el suport i es tractaria de fer-se responsable de que sempre hi hagués quaderns a disposició. Cada cop que publiquem un nou quadern, li enviaríem quinze exemplars per anar-los reposant. El suport és de cartró i fa unes mides de 29x21cm.
  • Dinamitzar grups de lectura dels quaderns. Amb la publicació de cada nou quadern li enviaríem pautes per a la seva reflexió.

Per qualsevol qüestió, no dubti a contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@fespinal.com o per telèfon al 93 317 23 38 en horari de secretaria del Centre (De dilluns a divendres de 9h a 13h i tardes de 16:30h a 19h. Tarda de dimecres tancat).

Per ajudar a difondre, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè:

En el cas d'haver marcat "Otros", ompli aquest requadre

Protecció de dades: La Fundació Lluís Espinal li comunica que les seves dades estan registrades a un fitxer de nom BDGACIJ, titularitat de la Fundació Lluís Espinal. Només es fan servir per a la gestió del servei que li oferim i per mantenir-lo informat de les nostres activitats. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona.