Cartes espirituals de sant Ignasi

Llibres
Data de publicació: 
Setembre 2017

La traducció d’aquesta tria de Cartes de sant Ignasi de Loiola, feta pel P. Joan Ribalta, posa a l’abast del lector català part de la correspondència fonamental i espiritual del “pelegrí”.

En aquestes Cartes se’ns presenta un Ignasi atent a les di­verses persones i als contextos, que mira d’aplicar el caris­ma rebut en les situacions més diverses. A partir de fets ben concrets, hom pot veure com apareixen cimals altíssims de discerniment, d’experiència espiritual i de finor humana.

Una lectura atenta i curosa ens acompanyarà en la troballa d’aquestes perles que tenen una força i actualitat inespera­des: trobarem en elles la profunditat espiritual d’aquell home ja més gran que, tancat en les camerette de Roma, era com un cor que alimentava les missions i els missioners enviats a les terres més llunyanes i a les fronteres properes, però també difícils.

Del Pròleg de Llorenç Puig, sj.

ISBN: 
978-84-9730-401-6
Preu a Espanya (despeses d'enviament incloses): 
15.00 €
Preu a Europa (despeses d'enviament incloses): 
17.00 €
Preu resta països (despeses d'enviament incloses): 
19.00 €

Autor/a

Joan Ribalta Balet, sj. Ha dedicat la seva vida a la pedagogia i a l’ensenyament, sobretot al Col·legi Claver de Raimat (Lleida), on viu i del qual n’és història viva. El gran amor a l’espiritualitat ignasiana i a la llengua l’ha portat a traduir al català diferents textos. És autor, entre altres, del llibre Companys i amics en el Senyor (2001) i d’una Litúrgia de les Hores pròpia de la Companyia de Jesús (1998). A punt de fer els cent anys, el P. Ribalta continua treballant en la traducció del text de les Constitucions.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora