FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Cartes espirituals de sant Ignasi

Llibres
Data de publicació: 
Setembre 2017

La traducció d’aquesta tria de Cartes de sant Ignasi de Loiola, feta pel P. Joan Ribalta, posa a l’abast del lector català part de la correspondència fonamental i espiritual del “pelegrí”.

En aquestes Cartes se’ns presenta un Ignasi atent a les di­verses persones i als contextos, que mira d’aplicar el caris­ma rebut en les situacions més diverses. A partir de fets ben concrets, hom pot veure com apareixen cimals altíssims de discerniment, d’experiència espiritual i de finor humana.

Una lectura atenta i curosa ens acompanyarà en la troballa d’aquestes perles que tenen una força i actualitat inespera­des: trobarem en elles la profunditat espiritual d’aquell home ja més gran que, tancat en les camerette de Roma, era com un cor que alimentava les missions i els missioners enviats a les terres més llunyanes i a les fronteres properes, però també difícils.

Del Pròleg de Llorenç Puig, sj.

ISBN: 
978-84-9730-401-6
Preu a Espanya (Despeses d'enviament incloses): 
15.00 €
Preu Europa (Despeses d'enviament incloses): 
17.00 €
Preu resta països (Despeses d'enviament incloses): 
19.00 €

Autor/a

Joan Ribalta Balet, sj. Ha dedicat la seva vida a la pedagogia i a l’ensenyament, sobretot al Col·legi Claver de Raimat (Lleida), on viu i del qual n’és història viva. El gran amor a l’espiritualitat ignasiana i a la llengua l’ha portat a traduir al català diferents textos. És autor, entre altres, del llibre Companys i amics en el Senyor (2001) i d’una Litúrgia de les Hores pròpia de la Companyia de Jesús (1998). A punt de fer els cent anys, el P. Ribalta continua treballant en la traducció del text de les Constitucions.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora