Consumeixo = existeixo?

123
Quadern
Data de publicació: 
Gener 2004

La primera part d'aquest quadern, escrita per Adela Cortina, ens parla del consum des de la seva vessant ètica, des de l'era del consum fins a la denominada era neoliberal, desglossa la nostra societat i la seva relació amb aquesta nova idolatria. Quant al segon capítol, escrit per Ignasi Carreras, el lector podrà llegir sobre les opcions que existeixen per a un consum responsable posant l'accent en el comerç just. Per finalitzar, Cristianisme i Justícia ha fet un apèndix final per aquells que més es vulguin afectar. 

Autor/a

Doctora en filosofia. Catedràtica d'ètica a la Universitat de València. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Consumeixo=existeixo?" (quadern 123, febrer 2004).

Ha estat director d’Intermon Oxfam i actualment dirigeix l’Institut d’Innovació Social d’ESADE. Forma part de vàries juntes directives i patronats del tercer sector. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia el quadern “Consumeixo = existeixo?” (quadern 123, febrer 2004). És membre del patronat de la Fundació Lluís Espinal – Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora