dies
hores
minuts
segons
El 2021 han col·laborat amb nosaltres 8.372 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 10.000! Col·labora
 

Mesures Covid19

Protocols Covid-19 a Cristianisme i Justícia

A Cristianisme i Justícia hem implementat protocols per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 a les nostres activitats. En aquesta pàgina t'informem del protocol corresponent a les activitats amb public extern (actes culturals i activitats de formació).

La participació a les activitats sempre requerirà de matrícula (cas de cursos i seminaris presencials) o de registre previ d'assistència (actes gratuïts oberts al públic). No es deixarà entrar a ningú que no hagi fet aquesta inscripció o registre previ. 

A més a més, la confirmació de la participació en cada activitat implica l'acceptació de les mesures corresponents i el compromís del participant amb el seu compliment.

Mesures prevenció Covid-19 als actes públics i activitats de formació

Seguint les recomanacions del PROCICAT(1) l les mesures de protecció per tal de garantir la seguretat de tothom a les activitats culturals són:

  • ús obligatori de la mascareta
  • rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada a l'acte o activitat formativa
  • respectar la distància d'1,5 m entre persones no convivents
  • ocupar els seients habilitats en funció de l'aforament permès per l'acte o activitat formativa
  • no assistir a l'acte o a l'activitat en cas de tenir símptomes compatibles amb la Covid-19
  • Registre obligatori i cessió de dades de contacte del participant per a poder fer traçabilitat en cas que sigui necessari.  

(1) Aquesta informació s'actualitzarà en funció de les indicacions e instruccions del PROCICAT.