Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Quadern n° 177 de Cristianisme i Justícia

El naufragi de l’esquerra

El naufragi de l’esquerra

DATA DE PUBLICACIÓ :

Desembre de 2011

Aquest Quadern intenta explicar les raons d’una crisi tan profunda com la que viu l’esquerra a casa nostra, a partir de la tesi que s’ha abandonat una identitat d’esquerra econòmica basada en la justícia i la igualtat, substituint-la per identitats succedànies de caràcter exclusivament cultural. A partir d’aquesta anàlisi, l’autor assenyala algunes possibilitats de sortida a aquesta crisi. Llegeix el quadern en online

DESCÀRREGUES

Quadern en PDF
Quadern en ePub
Guia de Treball en PDF

You may need: Adobe Flash Player.

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979); Clamor del Reino (1982) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) Herejías del catolicismo actual (2013). Escriu habitualment al diari "La Vanguardia". Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia. Per saber-ne més fes fes clic aquí.

Videos del quadern

Aquest Quadern intenta explicar les raons d’una crisi tan profunda com la que viu l’esquerra a casa nostra, a partir de la tesi que s’ha abandonat una identitat d’esquerra econòmica basada en la justícia i la igualtat, substituint-la per identitats succedànies de caràcter exclusivament cultural. A partir d’aquesta anàlisi, l’autor assenyala algunes possibilitats de sortida a aquesta crisi.