Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle Plus

Quadern n° 177 de Cristianisme i Justícia

El naufragi de l’esquerra

El naufragi de l’esquerra

DATA DE PUBLICACIÓ :

Desembre de 2011

Aquest Quadern intenta explicar les raons d’una crisi tan profunda com la que viu l’esquerra a casa nostra, a partir de la tesi que s’ha abandonat una identitat d’esquerra econòmica basada en la justícia i la igualtat, substituint-la per identitats succedànies de caràcter exclusivament cultural. A partir d’aquesta anàlisi, l’autor assenyala algunes possibilitats de sortida a aquesta crisi. Llegeix el quadern en online

DESCÀRREGUES

Quadern en PDF
Quadern en ePub
Guia de Treball en PDF

You may need: Adobe Flash Player.

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar “La humanidad nueva. Ensayo  de cristología”  (1974). “Acceso a Jesús” (1979, “Clamor del Reino” (1982) o “Proyecto de hernano, Visión creyente del hombre” (1989). Els seus darrers llibres son "El rostro humano de Dios" i "Otro mundo es posible...desde Jesús". Escriu habitualment al diari La Vanguardia. Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia.

Videos del quadern

Aquest Quadern intenta explicar les raons d’una crisi tan profunda com la que viu l’esquerra a casa nostra, a partir de la tesi que s’ha abandonat una identitat d’esquerra econòmica basada en la justícia i la igualtat, substituint-la per identitats succedànies de caràcter exclusivament cultural. A partir d’aquesta anàlisi, l’autor assenyala algunes possibilitats de sortida a aquesta crisi.