Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle Plus

Quadern n° 177 de Cristianisme i Justícia

El naufragi de l鈥檈squerra

El naufragi de l鈥檈squerra

DATA DE PUBLICACI脫 :

Desembre de 2011

Aquest Quadern intenta explicar les raons d鈥檜na crisi tan profunda com la que viu l鈥檈squerra a casa nostra, a partir de la tesi que s鈥檋a abandonat una identitat d鈥檈squerra econ貌mica basada en la just铆cia i la igualtat, substituint-la per identitats succed脿nies de car脿cter exclusivament cultural. A partir d鈥檃questa an脿lisi, l鈥檃utor assenyala algunes possibilitats de sortida a aquesta crisi. Llegeix el quadern en online

DESC脌RREGUES

Quadern en PDF
Quadern en ePub
Guia de Treball en PDF

You may need: Adobe Flash Player.

Jesu茂ta. Membre de l鈥櫭rea Teol貌gica de Cristianisme i Just铆cia . Entre les seves obres, cal esmentar 鈥淟a humanidad nueva. Ensayo  de cristolog铆a鈥  (1974). 鈥淎cceso a Jes煤s鈥 (1979, 鈥淐lamor del Reino鈥 (1982) o 鈥淧royecto de hernano, Visi贸n creyente del hombre鈥 (1989). Els seus darrers llibres son "El rostro humano de Dios" i "Otro mundo es posible...desde Jes煤s". Escriu habitualment al diari La Vanguardia. Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Just铆cia.

Videos del quadern

Aquest Quadern intenta explicar les raons d鈥檜na crisi tan profunda com la que viu l鈥檈squerra a casa nostra, a partir de la tesi que s鈥檋a abandonat una identitat d鈥檈squerra econ貌mica basada en la just铆cia i la igualtat, substituint-la per identitats succed脿nies de car脿cter exclusivament cultural. A partir d鈥檃questa an脿lisi, l鈥檃utor assenyala algunes possibilitats de sortida a aquesta crisi.