FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Els nostres Quaderns CJ en sobre 100% compostable

A partir d'ara el material del sobre dels nostres quaderns és orgànic i biodegradable.

Si ja rebeu els nostres Quaderns CJ, us haureu fixat que el nostre últim número ha arribat a les vostres llars embolicat en un material diferent. Fins ara utilitzàvem plàstic reciclable; a partir d'ara, el material del sobre és 100% orgànic i, per tant, biodegradable, i el seu impacte mediambiental clarament menor.

La casualitat ha volgut que el primer quadern que vagi encartat d'aquesta manera porti per títol Viure amb menys per a viure millor i tracta de la importància que haurien de tenir per a la nostra vida i economia unes pràctiques de vida i de consum més sostenibles.

Volem fer-vos partícips d'aquesta bona notícia. Com sabeu, cada número té un tiratge de 46.000 exemplars. Un pas així ens ajuda en el camí de la sostenibilitat i el respecte a la casa comuna.

Aquesta aposta suposa una inversió econòmica elevada per part del nostre centre, ja que el cost del material per ensobrar s'encareix fins a 4 vegades més. Si voleu ajudar-nos a continuar en aquesta línia, us animem a fer-nos una aportació anual mínima de 22 € (suposa 1,8 € al mes) o un donatiu puntual que ens ajudarà a cobrir i fer més sostenible la nostra tasca.

Aprofitem per desitjar-vos molt bon estiu i bona lectura!

***

NOTA: Si no reps els nostres quaderns pots donar-te d'alta aquí. Enviem els quaderns grauitamente. Si ja has col·laborat alguna vegada amb nosaltres, però ara no pots fer-ho, volem agrair-te novament el teu suport.