Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

AUDIOS Cristianisme i Just铆cia

En esta seccion podr谩 encontrar por orden cronologico los audios de las charlas y conferencias que se realizan a Cristianisme i Just铆cia.

Puedes escucharlas y descaregarlas libremente. Si no encuentras algun audio prueva de hacer una busqueda por el nombre del conferenciante al buscador de la web.

La belleza salvar谩 al mundo - Homenaje a Antonio Blanch - Pedro Miguel Lamet
24/11/2015
Conferencia de Pedro Miguel Lamet sj en el homenaje a Antoni Blanch sj, titulada: "La Belleza salvar谩 al mundo. El legado humanista del jesuita Antonio Blanch". Conferencia que tuvo lugar el 2 de junio de 2014 en el acto conjunto de Cristianisme i Just铆cia con la Fundaci贸 Joan Maragall.
"A nosaltres ens toca escollir" - Reflexi贸 de fi d'any 2013 de CJ
31/12/2013
Publiquem en la col路lecci贸 Papers la reflexi贸 de fi d'any que porta per t铆tol: "A nosaltres ens toca escollir". Les v铆ctimes en la seva diversitat d鈥檋ist貌ries i de pres猫ncies 茅s el lloc des del qual el centre fa balan莽 de l鈥檃ny. El document assenyala quatre punts a destacar: l鈥檃ugment de la desigualtat social, la necessitat de regeneraci贸 econ貌mica i pol铆tica, la incertesa a l鈥檈ntorn del projecte europeu i l鈥檈speran莽a desvetllada a l鈥橢sgl茅sia per l鈥檃rribada del Papa Francesc.
"A nosotros nos toca escoger" - Reflexi贸n de fin de a帽o 2013 de CJ
31/12/2013
Publicamos en la colecci贸n Papeles la reflexi贸n de fin de a帽o que lleva por t铆tulo "A nosotos nos toca escoger". Las v铆ctimas en su diversidad de historias y de presencias es el lugar des del cual el centro hace balance del a帽o. El documento se帽ala cuatro puntos a destacar: el aumento de la desigualdad social, la necesidad de regeneraci贸n econ贸mica y pol铆tica, la incertidumbre entorno al proyecto europeo y la esperanza desvelada en la Iglesia por la llegada del Papa Francisco.
Di脿leg: "I si parlem d'aquelles cartes?" Pilar Rahola i J.I. Gonz谩lez Faus
14/05/2013
En aquest di脿leg es parla de la carta a La Vanguardia que va escriure la Pilar Rahola dirigida a Jos茅 I. Gon z谩lez Faus sota el lema 鈥渃reients d鈥檃quest D茅u de llum, sou un ex猫rcit de bondatque tinta el m贸n amb la pintura de l鈥檃mor鈥 i de la seva resposta.      
Di谩logo: "驴Y si hablamos de aquellas cartas?" Pilar Rahola y J.I. Gonz谩lez Faus
14/05/2013
En este di谩logo se habla de la carta en La Vanguardia que escribi贸 Pilar Rahola dirigida a Jos茅 I. Gonz谩lez Faus bajo el lema "creyentes de ese Dios de luz, sois un ej茅rcito de bondad que tinta el mundo con la pintura del amor" y de su respuesta.

[audio parcialmente en catal谩n]                 

Una proposta samaritana en temps de crisi
17/01/2013
Xerrada de Jos茅 Laguna al Casal Loiola (1 de desembre de 2012). Pedagogia samaritana per a una societat amena 莽ada de ceguesa. / Charla de Jos茅 Laguna en el Casal Loiola (1 de diciembre de 2012). Pedagog铆a samaritana para una sociedad amenazada de ceguera.
Curs anual 2012 - Profetes davant la crisi (VII) - Els testimonis de resist猫ncia enfront de la dictadura del nazisme: Etty Hilesum
13/12/2012
Darrera sessi贸 del curs de CJ "Profetes i testimonis davant les crisis" amb Jos茅 I. Gonz谩lez Faus. / 脷ltim a sesi贸n del curso de CJ "Profetas y testigos ante las crisis" con Jos茅 I. Gonz谩lez Faus.
Curs anual 2012 - Profetes davant la crisi (VI) - Te貌legs perseguits que esdevindran te貌legs consagrats: Rahner, Congar i H盲ring
29/11/2012
Sisena sessi贸 del curs de CJ "Profetes i testimonis davant les crisis" amb Jes煤s Mart铆nez Gordo. / Sexta se si贸n del curso de CJ "Profetas y testigos ante las crisis" con Jes煤s Mart铆nez Gordo.
La fe avui (IV) - Dos paradigmes per entendre el cristianisme amb Josep Cobo i Xavier Melloni
26/11/2012
La quarta sessi贸 del seminari es va centrar en el tema de l'espiritualitat. / La cuarta sesi贸n del seminario se centr贸 en el tema de la espiritualidad.
Curs anual 2012 - Profetes davant la crisi (V) - El clam d'una dona indignada davant les noves pobreses del s.XX: Dorothy Day
22/11/2012
Cinquena sessi贸 del curs de CJ "Profetes i testimonis davant les crisis" amb Daniel Izuzquiza.