Cartes espirituals de sant Ignasi

Llibres
Fecha de publicación: 
Septiembre 2017

La traducció d’aquesta tria de Cartes de sant Ignasi de Loiola, feta pel P. Joan Ribalta, posa a l’abast del lector català part de la correspondència fonamental i espiritual del “pelegrí”.

En aquestes Cartes se’ns presenta un Ignasi atent a les di­verses persones i als contextos, que mira d’aplicar el caris­ma rebut en les situacions més diverses. A partir de fets ben concrets, hom pot veure com apareixen cimals altíssims de discerniment, d’experiència espiritual i de finor humana.

Una lectura atenta i curosa ens acompanyarà en la troballa d’aquestes perles que tenen una força i actualitat inespera­des: trobarem en elles la profunditat espiritual d’aquell home ja més gran que, tancat en les camerette de Roma, era com un cor que alimentava les missions i els missioners enviats a les terres més llunyanes i a les fronteres properes, però també difícils.

Del Pròleg de Llorenç Puig, sj.

ISBN: 
978-84-9730-401-6
Precio en España (gastos de envío incluidos): 
15.00 €
Precio en Europa (gastos de envío incluidos): 
17.00 €
Precio resto de países (gastos de envío incluidos): 
19.00 €

Autor/a

Joan Ribalta Balet, sj. Ha dedicado su vida a la pedagogía y a la enseñanza, sobre todo en el Col·legi Claver de Raimat (Lleida), donde vive y del cual es historia viva. Su gran amor a la espiritualidad ignaciana y a la lengua lo ha llevado a traducir al catalán diferentes textos. Es autor, entre otros, del libro Companys i amics en el Senyor (2001) y de una Litúrgia de les Hores propia de la Compañía de Jesús (1998). Recientemente ha publicado la traducción de las Cartes espirituals de sant Ignasi de Loiola (2018). A punto de cumplir los cien años, el P. Ribalta continúa trabajando en la traducción del texto de las Constituciones.

Ayúdanos a difundir la tarea de Cristianisme i Justícia    Colabora