FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Propuestas de formación | Curso 2018-19

El centro de estudios Cristianisme i Justícia pone a vuestra disposición la siguiente propuesta de cursos y seminarios para el curso 2017-18.

Podéis hacer la inscripción en línea desde los enlaces habilitados en el listado que encontraréis a continuación. La inscripción presencial (a secretaría o por teléfono) empieza a partir del 1 de septiembre.

Encontraréis la información relativa a cada actividad (descripción, localización, horarios, tarifas, etc.) en su página de inscripción. Los cursos del Aula Virtual se imparten en castellano. Encontrará la información de las actividades presenciales descrita en catalán independientemente del idioma en que se realicen.

Para cualquier duda podéis poneros en contacto con nosotros.

Cursos
Seminarios
         
Fe i lluita per un món més just. Grup d’introducció al diàleg fe-justícia ref.A2017

Les realitats d'injustícia ens indignen però sovint ens deixen perplexos i immòbils. La fe crida a un compromís més gran i ens posa en moviment. Tot i això, sovint falten elements de judici, formació o coneixement que...

dissabte, 21 Octubre 2017   + info
Cicles
Cicle Descripció Data d'inici Professors Estat
Cicle de conferències. Els dilluns dels Drets Humans ref.A2117

Justícia i Pau, el Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides i Càritas organitzem un cicle permanent de conferències sobre aquelles problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als Drets Humans arreu del món.

dilluns, 9 Octubre 2017 Varis + info
Cicle de cinema Ignasi Salvat ref.A2217

Recuperarem la memòria de l'Holocaust nazi i de la resistència contra el feixisme, parlarem d'exclusió social i precarietat, de racisme, d'identitat sexual, de cures i de la possibiltat o impossibilitat de fugir de la societat de consum capitalista.

divendres, 27 Octubre 2017 Varis + info
Xerrades i tallers itinerants
Descripció Data d'inici Professors Estat

Les xerrades i tallers itinerants són una proposta del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia per a adaptar la nostra oferta formativa a les vostres necessitats específiques i desplaçant-nos allà on sigueu. Els darrers anys hem realitzat més de cent xerrades, seminaris i tallers a llocs com Girona, Reus, Mataró, Solsona, Tortosa, Manresa, Madrid, Bilbao, Sevilla, etc.

Aquesta proposta està pensada per a grups, escoles, formació de professors, equips de voluntaris, entitats i parròquies.

setembre 2017 Varis + info