Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Setmana d'acci贸 global contra els paradisos fiscals

Data: 
Lunes, 03 de Abril de 2017
Hora: 


El dilluns 3 d'abril far脿 just un any de la publicaci贸 dels Papers de Panam脿, un fet hist貌ric que marca un abans i un despr茅s en la den煤ncia de l'elusi贸 i el frau fiscal en l'脿mbit internacional. El 3 d'abril ha estat declarat el DIA D'ACCI脫 GLOBAL PER L'ABOLICI脫 DELS PARADISOS FISCALS una campanya a nivell global per tornar a demanar pol铆tiques concretes que acabin amb els problemes que es deriven de l'exist猫ncia d'aquests territoris financers opacs.

Els paradisos fiscals constitueixen una burla a la legalitat internacional i no posseeixen cap base econ貌mica d'inter猫s per al b茅 com煤, nom茅s serveixen als interessos espuris de les elits econ貌miques, delinq眉ents financers i criminalitat organitzada. S贸n aut猫ntiques xacres econ貌miques que aprofundeixen la desigualtat, contribueixen a crear desequilibris, crisis econ貌miques i corroeixen la democr脿cia. Per tant, han de ser eradicats per la comunitat internacional.

Des de la Plataforma, juntament amb altres organitzacions i entitats, volem conscienciar sobre aquesta problem脿tica i sortir als carrers amb missatges de rebuig i den煤ncia respecte a aquesta xacra. Les nostres accions principals seran les seg眉ents:

  • Dia 3 d'abril a les 19h - concentraci贸 a Pl Sant Jaume: "Acabem amb els paradisos fiscals!": Lectura d'un manifest i intervencions breus amb representants pol铆tiques i d'entitats. Repartirem mascares i caretes per ficar cara i ulls als principals culpables de l'elusi贸 i el frau fiscal. T'esperem!
  • Dia 6 d'abril a les 20h 鈥 projecci贸 als cinemes Texas de "Mami, ya s茅 donde est脿 el dinero". Debat i xerrada posterior amb el director Arturo Cisneros, i Miguel Angel Mayo, coordinador del sindicat de t猫cnics d'Hisenda GESTHA a Catalunya.
  • Campanya a les xarxes socials demanant a la gent que es faci una foto amb un cartell i el hashtag: #FueraParaisosFiscales #ForaParadisosFiscals #EndTaxHavens

T'animem a llegir i signar el manifest contra el Paradisos Fiscals aqu铆 i a difondre'l entre la teva gent: http://manifest.fiscalitatjusta.cat

Els paradisos fiscals dels qui m茅s tenen son els inferns socials de la resta de la poblaci贸, vulneren els nostres drets i soscaven la democr脿cia, no ho podem permetre. Junts lluitarem fins a la seva desaparici贸. Suma't i participa en la nostra campanya, t'hi esperem!

脷ltimas publicaciones

Joan Carrera Carrera
Lloren莽 Puig
J.I. Gonz谩lez Faus
Carles Marcet
Cristianisme i Just铆cia
Clara Mar铆a Temporelli
J.I. Gonz谩lez Faus
Seminari Social de Cristianisme i Just铆cia
Teresa Crespo
Jaume Flaquer Garc铆a