FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Taller-presentació #MOULANOVIOLENCIA

Lloc: 
Carrer de Sant Eusebi 29-31, 08006 Barcelona
Data: 
27/09/2019

Taller-presentació dirigit a entitats per la pau, públic general del món educatiu i associatiu i mitjans de comunicació.

La realitat social, política i econòmica del s. XXI ens ha dut a formes de vida de gran voracitat i agressió. Els discursos d’odi s’han estès veloçment, canalitzats sovint a través de les xarxes socials. Realitzarem cinc tallers que tenen per objectiu presentar dotze vídeos multimèdia acompanyats per dotze unitats didàctiques que han de servir perquè persones provinents del món educatiu formal i no formal i entitats per la pau els utilitzin per treballar la noviolència.

Espai Societat Oberta és un espai on posar en comú mirades sobre drets humans, democràcia, llibertat d’expressió, migracions i no discriminacions. A disposició de la ciutadania crítica, de l’activisme local, de les organitzacions i moviments socials que treballen per la defensa dels drets humans i les llibertats. Un espai per al debat, la formació, la reflexió, la descoberta i l’intercanvi d’experiències i estratègies. Enguany l'Espai i Cristianisme i Justícia ofereixen un seguit de tallers al voltant de la Noviolència. 

Més informació i inscripcions a moulanoviolencia.net  93 159 38 38