Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Quadern n° 170 de Cristianisme i Justícia

Una relaci贸 dificil. Cristianisme i societat des de la perspectiva 猫tica

Una relaci贸 dificil. Cristianisme i societat des de la perspectiva 猫tica

DATA DE PUBLICACI脫 :

Setembre de 2010

La comunitat cristiana en els seus or铆gens era una comunitat enmig d鈥檜n Imperi culturalment plural, on primer va ser tolerada, despr茅s perseguida i finalment arribar a tenir durant segles un estatus oficial. Actualment les esgl茅sies cristianes, i d鈥檜na manera particular el catolicisme i el protestantisme, es troben enmig d鈥檜na societat plural on han de conviure amb altres religions i sobretot amb altres conviccions 猫tiques. Aix貌 ens obliga a replantejar moltes coses.DESC脌RREGUES

Quadern en PDF
Quadern en ePub
Guia de Treball en PDF

You may need: Adobe Flash Player.

Jesu茂ta, llicenciat en medicina i doctor en teologia. Professor de Moral Fonamental a la Facultat de Teologia de Catalunya. Professor col路laborador a ESADE. Ha publicat amb Cristianisme i Just铆cia els quaderns 鈥淎 la recerca del Regne鈥 (quadern 101, agost 2000), 鈥淢贸n global. 脠tica global鈥 (quadern 118, abril 2003), 鈥淗oritz贸 Kioto鈥 (quadern 133, maig 2005), 鈥淚dentitats pel segle XXI鈥 (quadern 147, juny 2007), 鈥淓l problema ecol貌gic: una q眉esti贸 de just铆cia鈥 (quadern 161, juny 2009) i 鈥淯na relaci贸 dif铆cil. Cristianisme i societat des de la perspectiva 猫tica鈥 (quadern 170, novembre 2010). 脡s membre de l'equip de Cristianisme i Just铆cia.

Videos del quadern

La comunitat cristiana en els seus or铆gens era una comunitat enmig d'un Imperi culturalment plural, on primer va ser tolerada, despr茅s perseguida i finalment arribar a tenir durant segles un estatus oficial. Actualment les esgl茅sies cristianes, i d'una manera particular el catolicisme i el protestantisme, es troben enmig d'una societat plural on han de conviure amb altres religions i sobretot amb altres conviccions 猫tiques. Aix貌 ens obliga a replantejar moltes coses.