FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Xerrades i tallers itinerants Curs 2016/17

Són una proposta del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia per a adaptar la nostra oferta formativa a les vostres necessitats específiques i desplaçant-nos allà on sigueu.

En els darrers anys, hem realitzat més de cent xerrades, seminaris i tallers a llocs com Girona, Reus, Mataró, Solsona, Tortosa, Manresa, Madrid, Bilbao, Sevilla, etc.

Aquesta proposta està pensada per a grups, escoles, formació de professors, equips de voluntaris, entitats i parròquies.Us proposem xerrades i tallers especialment en aquests àmbits:

Canvi d’època... Canvi de rumb? 
Taller de formació per un món en canvi

Aquest taller ens permet dirigir una mirada crítica a la realitat, construir un relat dels canvis que han tingut lloc al món en els darrers anys i apuntar l’horitzó dels grans reptes que se’ns plantegen com a societat.

Coordinat per: Jesús Sanz, Xavi Casanovas i equip.

Entendre i comprendre l’Islam

L’islam és una religió molt present en la nostra societat però no del tot coneguda. Aquest taller ofereix la possibilitat de formació per conèixer, entendre i comprendre l’islam i la realitat dels musulmans a Catalunya.

Equip: Jaume Flaquer i Jordi López Camps.

Davant el fenomen de la immigració i la crisi de refugiats, com treballeml’hospitalitat?

A partir de la lectura del quadern núm. 196, De l’hostilitat a l’hospitalitat, proposem un taller que ampliï la mirada sobre la immigració i el refugi, i ens ajudi a construir un discurs realista sobre que suposa viure l’hospitalitat avui a casa nostra, als nostres barris i ciutats.

Equip: Equip de Cristianisme i Justícia i de la Fundació Migra Studium.

La misericòrdia com a acte polític

Aprofitant que encara estem en l’any de la misericòrdia, us convidem a organitzar una xerrada/taller a la vostra parròquia o grup de reflexió sobre aquesta qüestió. En el nostre equip comptem amb persones que poden venir a compartir amb vosaltres el que suposa viure en aquesta clau de vida.