Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Xerrades i tallers itinerants Curs 2016/17


S贸n una proposta del Centre d鈥橢studis Cristianisme i Just铆cia per a adaptar la nostra oferta formativa a les vostres necessitats espec铆fiques i despla莽ant-nos all脿 on sigueu.

En els darrers anys, hem realitzat m茅s de cent xerrades, seminaris i tallers a llocs com Girona, Reus, Matar贸, Solsona, Tortosa, Manresa, Madrid, Bilbao, Sevilla, etc.

Aquesta proposta est脿 pensada per a grups, escoles, formaci贸 de professors, equips de voluntaris, entitats i parr貌quies.Us proposem xerrades i tallers especialment en aquests 脿mbits:
 

Canvi d鈥櫭╬oca... Canvi de rumb? 
Taller de formaci贸 per un m贸n en canvi

Aquest taller ens permet dirigir una mirada cr铆tica a la realitat, construir un relat dels canvis que han tingut lloc al m贸n en els darrers anys i apuntar l鈥檋oritz贸 dels grans reptes que se鈥檔s plantegen com a societat.

Coordinat per: Jes煤s Sanz, Xavi Casanovas i equip.


Entendre i comprendre l鈥橧slam

L鈥檌slam 茅s una religi贸 molt present en la nostra societat per貌 no del tot coneguda. Aquest taller ofereix la possibilitat de formaci贸 per con猫ixer, entendre i comprendre l鈥檌slam i la realitat dels musulmans a Catalunya.

Equip: Jaume Flaquer i Jordi L贸pez Camps.


Davant el fenomen de la immigraci贸 i la crisi de refugiats, com treballeml鈥檋ospitalitat?

A partir de la lectura del quadern n煤m. 196, De l鈥檋ostilitat a l鈥檋ospitalitat, proposem un taller que ampli茂 la mirada sobre la immigraci贸 i el refugi, i ens ajudi a construir un discurs realista sobre que suposa viure l鈥檋ospitalitat avui a casa nostra, als nostres barris i ciutats.

Equip: Equip de Cristianisme i Just铆cia i de la Fundaci贸 Migra Studium.


La miseric貌rdia com a acte pol铆tic

Aprofitant que encara estem en l鈥檃ny de la miseric貌rdia, us convidem a organitzar una xerrada/taller a la vostra parr貌quia o grup de reflexi贸 sobre aquesta q眉esti贸. En el nostre equip comptem amb persones que poden venir a compartir amb vosaltres el que suposa viure en aquesta clau de vida.

Per a concretar aquestes o altres possibilitats poseu-vos en contacte amb nosaltres especificant les caracter铆stiques de la vostra demanda.

Contacte: Tere Iribarren i Helena Mart铆 
cursos@fespinal.com