FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

In 2020, 9,096 people have contributed to us.
In 2021 we need to be 10,000 contributors. Only with your help will we continue to sustain our activity. Contribute to CJ!
 

Xarxa

La col·laboració i el treball conjunt forma part de la missió de Cristianisme i Justícia. Volem que la nostra feina de transformació i reflexió sigui feta amb aquelles persones i entitats amb qui compartim missions i objectius semblants. Creiem en l'efecte multiplicador de la xarxa.

Xarxes i entitats dels jesuïtes amb les quals treballem

A nivell de Catalunya

 

 

A nivell d'Espanya

 

 

A nivell internacional

 

 

Plataformes de les quals formem part

 

 

Entitats amb qui col·laborem

 

 

Campanyes en les que participem

 

 

Algunes de les activitats que realitzem i hem realitzat en col·laboració amb aquestes entitats són: Els Dilluns dels Drets Humans (Justícia i Pau i Mans Unides), Cicle de cinema Ignasi Salvat (Migra Studium, Mans Unides, Fundació Pere Tarrés), Per un ordre mundial més just (Justícia i Pau), Memorial Joan Gomis (Justícia i Pau, El Ciervo), Cicle de cinema sobre pobresa i exclusió social (Càritas Diocesana de Barcelona i Fundació Arrels), Cicle de conferències “Llibres que marquen època” (Fundació Joan Maragall), Cicle de conferències "Ciutats + humanes" (Fundació Joan Maragall, Fundació Carta de la Pau i el Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona), quaderns, cursos i un llarg etcètera.