FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagramTelegram

Actes en directe

Els dilluns dels Drets Humans. Invisibles: l’exclusió de les persones immigrades a casa nostra

Dilluns 5 de novembre de 2018 a las 19h

Sala d'actes de Cristianisme i Justícia

Anar al centre de salut, accedir al sistema educatiu, llogar un pis, trobar feina o, simplement, sortir de casa amb tranquil·litat, són activitats que són gairebé impossibles per a una gran part de la població procedent d’altres països. S’ha creat una ciutat invisible, formada per aquelles persones que no veiem, que no existeixen per al sistema, a les que no reconeixem drets bàsics i a les que condemnem a viure en la constant vulneració de drets.
Ponents :

  • Gemma Pinyol. És directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i investigadora associada del GRITIM-UPF. Coordinadora de la RECI-Red de Ciudades Interculturales.
  • Florencia Brizuela Gonzàlez. Llicenciada en dret, ha format part del Encierro Migrante, grup de col·lectius i persones que denuncien el racisme estructural i exigeixen la vida digna de les persones refugiades i migrades a l’Estat espanyol.

Moderació :

  • Sònia Pau Cortada. Periodista especialitzada en tercer sector, afers socials i migracions. És membre de la cooperativa Almena Cooperativa Feminista i docent al Master Comunicació i Gènere de la UAB.

 

Pots veure totes les emissions anteriors en el seguent enllaç.