FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

IV Jornada de comunicació ACO. Sèries de televisió, una mirada cristiana

Lloc: 
Roger de Llúria 13, Barcelona
Data: 
29/03/2019

El món audiovisual a la carta que ens proporcionen les plataformes de televisió per cable està canviant la nostra manera de consumir televisió i d’entendre la realitat a través de les sèries de ficció. En aquesta IV Jornada de comunicació de l’ACO que convoquem conjuntament amb Cristianisme i Justícia volem reflexionar a l’entorn del fenomen de les sèries de televisió amb una mirada cristiana. Hem convidat tres persones que s’hi han acostat des de diferents vessants. Intentarem, entre tots, preguntar-nos i respondre a l’entorn d’aquestes qüestions: Les sèries com a signe d’identitat, Com ens les mirem / com les hauríem de mirar, La ficció, una eina pedagògica?, Valors que transmeten i paral·lelismes amb l’Evangeli i Sèries de referència i presència del fet religiós

Intervindran:

  • Sonia Herrera, responsable de comunicació de Cristianisme i Justícia, doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat. Especialitzada en educomunicació, periodisme de pau, cinema/sèries de televisió i estudis feministes.
  • Maria-Jose Masanet Jordà, professora i investigadora a la Universitat Pompeu Fabra, és doctora en Comunicació Social i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ha treballat principalment les sèries per adolescents i joves.
  • Oriol Quintana, és professor adjunt a la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià a l’IQS, Universitat Ramon Llull. Compta amb una llarga experiència en el món de l’ensenyament i és autor de diversos llibres sobre filosofía.

Programa:

18.15 h Acollida

18.30 h Benvinguda i introducció al tema

18.40 Taula rodona

19.40 Debat i preguntes

20 Algunes conclusions

20.15 h Cloenda jornada