days
hours
minutes
seconds
In 2021, 8,360 people have contributed to us.
We count on your support to keep working on a reflection that equips someone and invites them to take transformative action. We want to be 10.000! Collaborate
 

Conferència sobre Polanyi a la UPF a càrrec de César Rendueles

Dimecres 29 de gener a les 13 h

El dimecres 29 de gener a les 13 h tindrà lloc a l'aula 40.S02 del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra una conferència sobre la figura de Karl Polanyi. L'acte, organitzat per Cristianisme i Justícia, Post-Crash UPF i el Seminari Grup Pensament Crític UPF i que compta amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials, porta per títol "Mercaderies fictícies. Recuperant Polanyi per al segle XXI", el mateix que el Quadern CJ número 216, publicat el passat novembre. 

La conferència serà a càrrec de César Rendueles, filòsof i professor del Departament de Teoria Sociològica de la Universidad Complutense de Madrid. Ha dirigit projectes culturals al Círculo de Bellas Artes de Madrid i ha editat textos d'autors clàssics com Karl Marx, Walter Benjamin i el propi Karl Polanyi. És autor de diversos llibres i assajos com Sociofobia (2013), Capitalismo canalla. Una historia personal del capitalismo a través de la literatura (2015), En bruto. Una reivindicación del materialismo histórico (2016) o Los bienes comunes (2016) amb Joan Subirats.

En aquest cartell podreu trobar la informació de l'acte: