XV Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis

Fins al 15 de juliol s'admetran les candidatures

Recta final per presentar candidatures al ja tradicional Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis. Fins al 15 de juliol s'admetran candidatures a través d'aquest formulari.Tota la informació sobre el premi i la figura de Joan Gomis es pot trobar aquí

Les entitats convocants són: Justícia i Pau, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, Lafede.cat, Catalunya Religió, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistes El Ciervo i Foc Nou, i Cristianisme i Justícia. El premi es convoca amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Aquest guardó promou un periodisme que fa visibles persones, institucions o col·lectius que lluiten contra les desigualtats Nord-Sud, la pobresa i l’exclusió social o que destaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat, la pau, els drets humans i l’entesa entre cultures i religions.

Sota aquest criteri es premia tota obra periodística, escrita o audiovisual, inèdita o publicada i tota trajectòria periodística de persones, institucion, mitjans, programes o iniciatives. Ambdues modalitats han de compartir i promoure els valors solidaris del Memorial. El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb 1.500 euros. Els premiats, a més, rebran un diploma acreditatiu i una il·lustració pintada per Joan Gomis.

En el següent cartell trobareu els detalls de la convocatòria.