Novetats editorials a Cristianisme i Justícia

El centre d'estudis publica «Acompañados por Bach», de Pepe Gallardo i «Soñar despiertos la fraternidad», de Javier Vitoria (coedició amb PPC Editorial)

El centre d'estudis Cristianisme i Justícia acaba de publicar dues novetats editorials, disponibles a la seva pàgina web. 

Acompañador por Bach, de Pepe Gallardo

Sobre els exercicis de sant Ignasi  s’han escrit en els darrers cinc-cents anys d’història centenars de llibres, alguns molt valiosos. I sobre la música del mestre alemany, encara més volums. Aquest llibre que presentem no és un més, afegit a molts altres. Té l’originalitat d’unir espiritualitat ignasiana i música, de posar ànima sonora a una part de l’experiència ignasiana i de donar-nos també a conèixer la profunditat espiritual i mística de Bach. Aquest llibre, podríem dir, és un tres en un. És un llibre per a llegir, per a escoltar i per a pregar. 

Soñar despiertos la fraternidad, de Javier Vitoria

La categoria de “fraternitat”, una de les fonamentals del cristianisme, és la guia d’aquesta reflexió. El nostre present, tot i anomenar-se “l’hora del comú”, pateix un greu deteriorament de les relacions humanes i pateix constants desavinences en tots els camps. Els símptomes letals del present no auguren res de bo per al futur. I tots, creients  o no, i des de diferents perspectives de pensament i acció, estem convocats a la tascar de teixir novament un temps vivible per a la comunitat humana si no volem precipitar-nos en un demà catastròfic.