days
hours
minutes
seconds
In 2021, 8,372 people have contributed to us.
We count on your support to keep working on a reflection that equips someone and invites them to take transformative action. We want to be 10.000! Collaborate
 

«Quin món ets capaç d'imaginar?»

Vídeo de presentació del Sector Social de la Companyia de Jesús a Catalunya

Les entitats del sector social dels Jesuïtes a Catalunya -Jesuïtes Social- treballen cada dia per acompanyar, atendre, servir i defensar els drets de moltes persones que es troben en situacions de pobresa, precarietat i explotació per causa d’un sistema injust.

Ara, aquestes organitzacions, amb presència i treball arrelat als nostres barris i ciutats, ens conviden a imaginar en quin món volem viure, i a treballar per construir-lo. Ho fan amb el seu treball diari, i ens ho mostren amb aquest vídeo que s’acaba de presentar i que ens llança la pregunta “quin món ets capaç d’imaginar?”.

Tot i que la situació actual posa de manifest l’agreujament de la pobresa i les desigualtats -realitat que no podem deixar de mostrar i denunciar-, el missatge i l’acció de les entitats de Jesuïtes Social a Catalunya aposten per respondre amb creativitat, posant-nos en camí per construir el món on volem viure, sempre des de la realitat de les persones acollides, acompanyant des d’una atenció integral, i des de la voluntat de fer uns barris més dignes per a tots i totes.

L’acció de Jesuïtes Social a Catalunya arriba a més de 15.000 persones, a través de diversos programes que té en marxa cada entitat. Les àrees prioritàries d’acció són l’atenció i suport educatiu a la infància i l’adolescència, l’acompanyament i defensa de persones migrants, la inclusió social, la cooperació internacional, i la sensibilització i incidència política.

Formen part del sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya les fundacions Migra Studium de Barcelona, la Vinya de L’Hospitalet del Llobregat, Salut Alta i Carles Blanch de Badalona, Arrels Sant Ignasi de Lleida i la delegació d'Entrecultures a Barcelona. S’hi suma el centre d’estudis Cristianisme i Justícia, amb el seu treball de reflexió sobre qüestions socials. Trobareu més informació de la seva feina en aquesta mateix web i també si ho voleu podeu descarregar aquest document.


  • Visualitzeu el vídeo aquí.