FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Propostes de formació

El centre d'estudis Cristianisme i Justícia posa a la vostra disposició la següent proposta de cursos i seminaris per al curs 2018-19.

Les activitats de formació del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, sempre que no s’indiqui el contrari, es fan al c. Roger de Llúria, 13 (Barcelona).

Podeu fer la inscripció en línia des dels enllaços habilitats en el llistat que trobareu a continuació. Les places dels seminaris són limitades. No es realitzaran sinó hi ha un mínim de 15 alumnes inscrits. Per això, és molt important formalitzar la matrícula per endavant.

Trobareu la informació relativa a cada activitat (descripció, localització, horaris, tarifes, etc.) a la seva pàgina d'inscripció. Trobareu la informació de les activitats presencials descrita en català independentment de l'idioma en què es realitzin. Els cursos de l'Aula Virtual s'imparteixen en castellà. No es deixarà d’admetre ningú per motius econòmics. Es donarà certificat d’assistència als alumnes que ho demanin.

Algunes activitats poden ser reconegudes com a formació permanent per als professionals docents. Consultar a secretaria. 

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.
 

Cursos
Seminaris