FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Propostes de formació | Curs 2018-19

El centre d'estudis Cristianisme i Justícia posa a la vostra disposició la següent proposta de cursos i seminaris per al curs 2018-19.

Podeu fer la inscripció en línia des dels enllaços habilitats en el llistat que trobareu a continuació. La inscripció presencial (a secretaria o per telèfon) comença a partir de l'1 de setembre.

Trobareu la informació relativa a cada activitat (descripció, localització, horaris, tarifes, etc.) a la seva pàgina d'inscripció.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cursos
Seminaris
         
Fe i lluita per un món més just. Grup d’introducció al diàleg fe-justícia ref.A2017

Les realitats d'injustícia ens indignen però sovint ens deixen perplexos i immòbils. La fe crida a un compromís més gran i ens posa en moviment. Tot i això, sovint falten elements de judici, formació o coneixement que...

dissabte, 21 Octubre 2017   + info
Cicles
Cicle Descripció Data d'inici Professors Estat
Cicle de conferències. Els dilluns dels Drets Humans ref.A2117

Justícia i Pau, el Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides i Càritas organitzem un cicle permanent de conferències sobre aquelles problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als Drets Humans arreu del món.

dilluns, 9 Octubre 2017 Varis + info
Cicle de cinema Ignasi Salvat ref.A2217

Recuperarem la memòria de l'Holocaust nazi i de la resistència contra el feixisme, parlarem d'exclusió social i precarietat, de racisme, d'identitat sexual, de cures i de la possibiltat o impossibilitat de fugir de la societat de consum capitalista.

divendres, 27 Octubre 2017 Varis + info
Xerrades i tallers itinerants
Descripció Data d'inici Professors Estat

Les xerrades i tallers itinerants són una proposta del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia per a adaptar la nostra oferta formativa a les vostres necessitats específiques i desplaçant-nos allà on sigueu. Els darrers anys hem realitzat més de cent xerrades, seminaris i tallers a llocs com Girona, Reus, Mataró, Solsona, Tortosa, Manresa, Madrid, Bilbao, Sevilla, etc.

Aquesta proposta està pensada per a grups, escoles, formació de professors, equips de voluntaris, entitats i parròquies.

setembre 2017 Varis + info