FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Fundació Lluis Espinal (CJ)

LA FUNDACIÓ LLUÍS ESPINAL

La Fundació Lluís Espinal és una fundació privada i sense afany de lucre creada l'any 1989. La seva missió és promocionar el diàleg entre les ciències socials i la teologia, amb especial atenció:

  • a les qüestions que sorgeixen a partir de la praxi per a un món més just (tant en els àmbits locals com en els internacionals)
  • al debat teològic i humanístic en les qüestions frontereres i fonamentals
  • a la indefugible necessitat que tot això sigui profunda “experiència” interior

Aquestes finalitats es duen a terme a través del recolzament i la promoció del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia.

Descobreix qui fou Lluís Espinal

EL CENTRE D'ESTUDIS CRISTIANISME I JUSTÍCIA (CJ)

Qui som?

Cristianisme i Justícia (Fundació Lluís Espinal) és un centre d’estudis creat a Barcelona l’any 1981. Agrupa un equip de voluntariat intel·lectual que té per objectiu promoure la reflexió social i teològica per contribuir a la transformació de les estructures socials i eclesials. Forma part de la xarxa de centres Fe-Cultura-Justícia d’Espanya i dels Centres Socials Europeus de la Companyia de Jesús.

El nostre objectiu és:

A través d'una REFLEXIÓ social i teològica que:

  • analitzi amb rigor
  • denunciï des del compromís
  • proposi alternatives

contribuir a la TRANSFORMACIÓ d'aquelles realitats generadores d'injustícies, per avançar cap a un món més humà i més just, i una Església més al servei dels pobres en COL·LABORACIÓ amb altres persones i entitats amb objectius semblants.

Com ho fem?

El nostre treball es realitza sobretot en dos nivells:

  • Estudi i reflexió interdisciplinària a través de seminaris interns i grups de treball
  • Difusió mitjançant cursos, conferències, xarxes socials, i sobretot els nostres quaderns que arriben a més de 45.000 persones arreu del món