Sala de premsa

Cristianisme i Justícia és un centre d'estudis de la Companyia de Jesús, amb seu a Barcelona,  dedicat a la reflexió social i teològica. Agrupa un voluntariat intel·lectual de més de 80 experts, professors i professionals que estan en contacte directe amb les realitats socials.

La reflexió del centre analitza amb rigor, denuncia des del compromís i proposa alternatives per a la transformació de les realitats generadores d'injustícies, sempre en col·laboració amb altres persones i entitats.

Aquest treball es realitza en dos nivells: l'estudi i la reflexió, amb seminaris interns i grups de treball; i la difusió a través d'actes públics, presència a xarxes socials i la publicació dels Quaderns CJ, que s'editen en català, castellà i anglès i arriben a 45.000 persones arreu del món.

Serveis per a la premsa

Treballem també en col·laboració amb periodistes i mitjans de comunicació.

  • Des del nostre servei de premsa informem de les activitats, publicacions i iniciatives que realitzem i que poden tenir interès per als mitjans de comunicació. Veure notes de premsa
  • El nostre equip, format per experts en diverses qüestions vinculades als àmbits socials i teològics, es posa a disposició dels mitjans per ajudar a contextualitzar, analitzar o valorar des d’una reflexió rigorosa, qüestions d’actualitat relacionades amb les nostres àrees de treball.
  • I oferim la possibilitat d’entrevistes o trobades amb aquelles persones convidades d’arreu del món que passen pel nostre centre cada any per compartir amb nosaltres el seu treball i testimoni, en àmbits diversos sempre relacionats amb la transformació social i el compromís per la justícia.

Contacte

Per a la gestió d’entrevistes o reportatges, o si voleu rebre les nostres notes de premsa, podeu contactar amb Montse Girbau a través del correu premsa@fespinal.com o el telèfon 93 317 23 38.