Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Xerrades i Tallers itinerants

Les "Xerrades i tallers itinerants" s贸n una proposta del Centre d鈥橢studis Cristianisme i Just铆cia per a adaptar la nostra oferta formativa a les vostres necessitats espec铆fiques i despla莽ant-nos all脿 on sou.

Els darrers anys hem realitzat m茅s de cent xerrades, seminaris i tallers a llocs com Girona, Reus, Matar贸, Solsona, Tortosa, Manresa, Madrid, Bilbao, Sevilla, etc. 

Aquesta proposta est脿 pensada per a grups, escoles, formaci贸 de professors, equips de voluntaris, entitats i parr貌quies. 

Us proposem dos tallers:

Canvi d鈥櫭╬oca... Canvi de rumb?
Taller de formaci贸 per un m贸n en canvi

Crisi, desigualtats, drets socials, generaci贸 perduda, precaritzaci贸, 15M... Les coordenades que ens servien per a entendre el rumb de la nostra societat han canviat. Oferim un taller que ens permeti fer una mirada cr铆tica a la realitat, construir un relat dels canvis que han tingut lloc al m贸n en els darrers anys i apuntar l鈥檋oritz贸 dels grans reptes que se鈥檔s plantegen com a societat. Una proposta de seminari participatiu, d鈥檈ntre 8 i 12 hores, ajustable segons necessitats espec铆fiques.

Coordinat per: Jes煤s Sanz, Xavi Casanovas i equip.


Entendre i comprendre l鈥橧slam

L鈥檌ncrement de la diversitat religiosa 茅s un dels canvis m茅s evidents de la nostra societat en els darrers anys. Les persones hem de saber conviure en aquesta diversitat. Aix貌 vol dir respectar les creences dels altres i assumir que junts definim un projecte de conviv猫ncia. Per conviure cal con猫ixer les religions dels altres. L鈥橧slam 茅s una religi贸 molt present en la nostra societat per貌 no del tot coneguda.

S鈥檕fereix la possibilitat d鈥檜na activitat formativa per con猫ixer, entendre i comprendre l鈥橧slam i la realitat dels musulmans a Catalunya.

Equip: Jaume Flaquer i Jordi L贸pez Camps.


Per a concretar aquestes o altres possibilitats poseu-vos en contacte amb nosaltres especificant les caracter铆stiques de la vostra demanda.

Contacte: Tere Iribarren i Helena Mart铆 
cursos@fespinal.com