FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Xerrades i tallers itinerants Curs 2017-18

Les xerrades i tallers itinerants són una proposta del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia per a adaptar la nostra oferta formativa a les vostres necessitats específiques. Ens desplacem allà on sigueu. 

En els darrers anys, hem realitzat més de cent xerrades, seminaris i tallers a llocs com Girona, Reus, Mataró, Solsona, Tortosa, Manresa, Madrid, Bilbao, Sevilla, etc.

Especialment dirigit a grups, escoles, formació de professors, equips de voluntaris, entitats i parròquies.  A més, també podeu consultar-nos la disponibilitat per traslladar en format itinerant alguna de les altres propostes de xerrades i cursos que oferim a Cristianisme i Justícia.

Contacte: cursos@fespinal.com

Us proposem xerrades i tallers especialment en aquests àmbits:

Canvi d’època... Canvi de rumb? 
Taller de formació per un món en canvi

Aquest taller ens permet dirigir una mirada crítica a la realitat, construir un relat dels canvis que han tingut lloc al món en els darrers anys i apuntar l’horitzó dels grans reptes que se’ns plantegen com a societat.

Coordinat per: Jesús Sanz, Xavi Casanovas i equip de Cristianisme i Justícia

Entendre i comprendre l’Islam

L’islam és una religió molt present en la nostra societat però no del tot coneguda. Aquest taller ofereix la possibilitat de formació per conèixer, entendre i comprendre l’islam i la realitat dels musulmans a Catalunya.

Equip: Jaume Flaquer i Jordi López Camps

Davant la immigració i la crisi de refugiats, com treballem l’hospitalitat?

A partir de la lectura del quadern núm. 196, De l’hostilitat a l’hospitalitat, proposem un taller que ampliï la mirada sobre la immigració i el refugi, i ens ajudi a construir un discurs realista sobre que suposa viure l’hospitalitat avui a casa nostra, als nostres barris i ciutats.

Equip: Equip de Cristianisme i Justícia i de la Fundació Migra Studium