FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Conferència "Viure la mística del carrer" amb Victòria Molins

Lloc: 
Sala Bernat Martorell. Sant Celoni
Data: 
09/03/2017

Haig d’acostar-me a l’altre tot respectant la dignitat essencial que compartim. No jutjar, no generalitzar, premisses indispensables. Viure el missatge evangèlic a través de l’altre, de les persones concretes. Una església viva, una església que conviu i comparteix: la veritable comunitat.

Victòria Molins és religiosa teresiana. Dedicada durant molts anys a l’ensenyament, va dirigir les Edicions STJ, així com una revista educativa i va fer crítica de llibres i de cinema.
Arran d’una estada a Sudamèrica, va començar una dedicació intensa a la causa dels pobres i marginats. El 1995 es va traslladar a viure al barri del Raval de Barcelona amb altres tres germanes teresianes, on treballa en diverses institucions socials.

És autora de més de 60 llibres i manté una columna setmanal a Catalunya Cristiana.

Organitza Col·lectiu Randa.

RANDA neix a Sant Celoni per a oferir a totes les persones interessades per la justícia social i pel creixement personal, un espai que els permeti analitzar i debatre les principals qüestions que ens afecten tant en l'àmbit personal com en el comunitari. Posarà un accent especial en aportar el testimoniatge de persones implicades socialment i coherents amb el missatge evangèlic. Encara que promogut per un grup de cristians està obert a tothom amb sensibilitat sobre aquestes qüestions.