FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Sala de premsa

Cristianisme i Justícia és un centre d'estudis de la Companyia de Jesús, amb seu a Barcelona,  dedicat a la reflexió social i teològica. Agrupa un voluntariat intel·lectual de més de 80 experts, professors i professionals que estan en contacte directe amb les realitats socials.

La reflexió del centre analitza amb rigor, denuncia des del compromís i proposa alternatives per a la transformació de les realitats generadores d'injustícies, sempre en col·laboració amb altres persones i entitats.

Aquest treball es realitza en dos nivells: l'estudi i la reflexió, amb seminaris interns i grups de treball; i la difusió a través d'actes públics, presència a xarxes socials i la publicació dels Quaderns CJ, que s'editen en català, castellà i anglès i arriben a 45.000 persones arreu del món.

Serveis per a la premsa

Treballem també en col·laboració amb periodistes i mitjans de comunicació.

  • Des del nostre servei de premsa informem de les activitats, publicacions i iniciatives que realitzem i que poden tenir interès per als mitjans de comunicació. Veure notes de premsa
  • El nostre equip, format per experts en diverses qüestions vinculades als àmbits socials i teològics, es posa a disposició dels mitjans per ajudar a contextualitzar, analitzar o valorar des d’una reflexió rigorosa, qüestions d’actualitat relacionades amb les nostres àrees de treball.
  • I oferim la possibilitat d’entrevistes o trobades amb aquelles persones convidades d’arreu del món que passen pel nostre centre cada any per compartir amb nosaltres el seu treball i testimoni, en àmbits diversos sempre relacionats amb la transformació social i el compromís per la justícia.

Contacte

Per a la gestió d’entrevistes o reportatges, o si voleu rebre les nostres notes de premsa, podeu contactar amb Montse Girbau a través del correu premsa@fespinal.com o el telèfon 93 317 23 38.