FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Activitats

Cristianisme i Justícia oferirà durant el curs 2019-2020 un seguit d'activitats d'accès lliure i gratuït. Per a poder preveure l'assistència i així habilitar els millors espais us demanem, però, que feu prèviament la inscripció omplint el formulari que trobareu en cada una de les activitats. Tot i tractar-se d'activitats gratuïtes tenen un cost, i és per això que comptem amb el vostre suport i la vosta col·laboració que podeu fer efectiva tant a través d'un donatiu en el moment de realitzar-se l'activitat com també a través de la web aquí. 

Cicles
Cicle Descripció Dates Ponents Estat
Cicle de conferències. Els dilluns dels Drets Humans ref.A0120

Des de fa més de 20 anys Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas i el Grup de Juristes Roda Ventura organitzem un cicle permanent de conferències sobre aquelles problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als Drets Humans arreu del món.

De setembre a maig Varis + info
Cicle de cinema Ignasi Salvat ref.A0319

En aquesta 10a edició del Cicle de cinema Ignasi Salvat parlarem de diversitat funcional, de bondat i humanisme, de distopies i esperança, de lluita contra el racisme, de pobresa i infància, dels drets de les treballadores en el sector de les cures, del talent femení amagat en la història de l’art i d’amors lorquians que no passen de moda.

D'octubre a abril Varis + info
Exercicis a la Vida Quotidiana
Descripció Dates Equip Estat
Els Exercicis Espirituals a la vida quotidiana van dirigits a qualsevol persona que es pregunti honestament què vol Déu de la seva vida i quin és el seu camí de felicitat. Hi ha moments en els quals hom sent la necessitat d’aturar-se per rellegir la pròpia vida, redreçar opcions poc encertades i descobrir cap a on enfocar el futur. Els Exercicis són una pedagogia per fer aquest aprenentatge amb el mestratge de l’Esperit de Jesús, enmig de la vida quotidiana. Al llarg del curs Jaume Casassas, Alicia Guidonet i David Guindulain + info
Institut de Teologia Fonamental (ITF)
Descripció Dates Professors Estat

 ...

Al llarg del curs Varis + info
Amb altres entitats
Descripció Dates Professors Estat
Cristianisme i Justícia col.labora amb altres entitats per a oferir un programa conjunt de cursos i seminaris. Aquí hi trobareu el programa que es realitza a l’Institut de Teologia Fonamental, al grup de Cristianisme i Justícia de Lleida, a la Cova de Manresa,  al Casal Loiola  i a l'Espai Societat Oberta de Barcelona. La inscripció a tota aquesta oferta formativa es realitza en cada una de les entitats. Al llarg del curs Varis + info