El 2021 han col·laborat amb nosaltres 8.952 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 10.000! Col·labora
 

Reflexió de Cap d’Any. Penúltimes paraules

261
Papers
Data de publicació: 
Desembre 2021

En acabar aquest any 2021 i estrenar el 2022, ja no ens atrevim a fer servir grans paraules, sinó tan sols penúltimes paraules, dites amb temor i inseguretat, i pronunciades amb el desig d’ajudar. Penúltimes paraules que volen convidar a recuperar dos principis (realitat i esperança) que en el moment actual poden servir d’orientació per a la vida de persones, comunitats i institucions. No són principis nous: es nodreixen de la tradició que ha guiat els quaranta anys de vida del nostre centre d’estudis i que continuem reivindicant com a vàlids.

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora