Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Cap a una ecologia integral

Nou Quadern CJ escrit per Joan Carrera.
Cap a una ecologia integral
芦No hi ha dues crisis separades, una d鈥檃mbiental i una altra de social, sin贸 una sola i complexa crisi socioambiental禄. A partir d'aquesta tesi central en la Laudato si', el quadern ens presenta les idees i valors nuclears de l'enc铆clica i ens proposa una superaci贸 del dilema just铆cia/mediambient, lluita contra la pobresa/cura del planeta. El cam铆 cap a una 猫tica ecol貌gica integral es converteix, aix铆, en l'煤nica soluci贸 possible al carrer贸 sense sortida al quan ens ha portat l'actual sistema de producci贸 i consum.

Podeu descarregar el quadern aqu铆.

**

Joan Carrera 茅s jesu茂ta, llicenciat en medicina i doctor en teologia. Professor de Moral Fonamental a la Facultat de Teologia de Catalunya. Professor col路laborador a ESADE. Ha publicat amb Cristianisme i Just铆cia els quaderns 鈥淎 la recerca del Regne鈥 (quadern 101, agost 2000), 鈥淢贸n global. 脠tica global鈥 (quadern 118, abril 2003), 鈥淗oritz贸 Kioto鈥 (quadern 133, maig 2005), 鈥淚dentitats pel segle XXI鈥 (quadern 147, juny 2007), 鈥淓l problema ecol貌gic: una q眉esti贸 de just铆cia鈥 (quadern 161, juny 2009) i 鈥淯na relaci贸 dif铆cil. Cristianisme i societat des de la perspectiva 猫tica鈥 (quadern 170, novembre 2010). 脡s membre de l'equip de Cristianisme i Just铆cia.

Lloren莽 Puig 茅s Delegat dels jesu茂tes a Catalunya. Doctor en F铆sica i professor  a l鈥橧nstitut de Teologia Fonamental. Col.labora en pastoral universit脿ria, a Universitaris Loiola i a l鈥橧QS. Forma part d鈥橢ntxartxad, grup de solidaritat amb el Txad. Investiga en el camp de les relacions entre ecologia i religi贸, fe i ci猫ncia. 

脷ltimes publicacions

Joan Carrera Carrera
Lloren莽 Puig
J.I. Gonz谩lez Faus
Cristianisme i Just铆cia
Clara Mar铆a Temporelli
J.I. Gonz谩lez Faus
Seminari Social de Cristianisme i Just铆cia
Teresa Crespo
Jaume Flaquer Garc铆a