El 2022 han col·laborat amb nosaltres 7.520 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 8.000! Col·labora
 

Consideracions intempestives sobre el dia 11

81
Papers
Data de publicació: 
Agost 2001

Davant els atemptats de l’11-S, reflexionant críticament, constatem que no existeix la seguretat total, que tots els morts són iguals, independentment de color, religió o nacionalitat, que no es tracta de la lluita del bé contra el mal, que no hi ha una superioritat moral d’uns, que per cert varen llençar la bomba atòmica i varen ensinistrar torturadors i dictadors llatinoamericans, sobre altres, per molt fonamentalistes que siguin, que si assassines, tortures, menysprees, la història et passarà factura.  Segons Galeano: “...fonamentalistes religiosos i fonamentalistes de mercat... comparteixen el mateix menyspreu per la vida humana...”.

Autor/a

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) i Herejías del catolicismo actual (2013). Cristianisme i Justícia ha reeditat recentment (2018) la seva obra Vicarios de Cristo: los pobresÉs autor de nombrosos quaderns publicats en aquesta col·lecció. 

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora