FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Domineu la terra?

54
Quadern
Data de publicació: 
Agost 1993

En l'era industrial, mare del món post-modern, ens trobem amb el gravíssim problema de la destrucció del medi ambient. Veus que van ser poques i aïllades en el passat, es converteixen avui en dia en multitudinàries. La teologia està directament interessada, per tractar-se d'un problema gravíssim de la humanitat que el cristià ha d'afrontar, col·laborant amb els altres en recerca d'una solució. El lector podrà trobar dividit el quadern en tres apartats : - Dades que indiquen la gravetat de la situació ecològica actual. Símptomes d'una malaltia existent en l'home i en la societat.- Raons de les crítiques fetes a la teologia bíblicocristiana, en connexió amb el problema ecològic.- Situar la teologia de la creació de manera que pugui fer front amb creativitat als problemes en qüestió.

Autor/a

Capellà diocesà. Professor de Teologia a la Universitat Catòlica de Rio de Janeiro. Ha publicat amb Critianisme i Justícia "Domineu la Terra?" (quadern 54, setembre 1993).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora