FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

El negoci de les armes a Espanya

189
Papers
Data de publicació: 
Març 2008

Tica Font denuncia el tràfic d’armes i la posició d’Espanya en el rànquing mundial, vuitena, amb un 3% del total. Una part d’aquest tètric comerç es realitza amb països amb conflictes armats o que no respecten els DDHH, el que està prohibit per la UE. Un comerç que tant pot ser legal com il·legal. Encara que sigui legal, les exportacions estan sotmeses a la Llei de secrets oficials. A EEUU, segon exportador després de Rússia, el Congrés ha d’aprovar les exportacions, a diferència d’Espanya, on els diputats tenen vetada la informació. 

Autor/a

Llicenciada en Física per la Universitat de València. Professionalment ha estat professora en educació no formal, tutora a la Universitat Nacional a Distància (UNED) i tècnica en medi ambient a la Diputació de Barcelona. Ha estat fundadora del Centre d'Estudis per la Pau J.M. Delás i vicepresidenta de Justícia i Pau. Ha estat també presidenta de la Federació Catalana d'ONG per la Pau de Catalunya i directora de l'Institut Català Internacional per la Pau. És experta en economia de defensa, comerç d'armes, pressupostos de defensa, indústria militar, etc. col·labora en nombroses investigacions i publicacions sobre el tema. 

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora