FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Els morts són tots iguals

111
Papers
Data de publicació: 
Desembre 2002

Sota el títol “Els morts són tots iguals”, una reflexió sobre el tracte diferent que es dona a Occident a les víctimes d’atemptats o fets de guerra segons siguin occidentals o no. Passen quasi desapercebudes quan el botxí és un país dels nostre entorn o de la nostra cultura. També es remarca que la por es troba en l’origen de molts dels fets execrables que es produeixen al món i que un mal no justifica un altre mal. Totes les persones tenen la mateixa dignitat humana. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora