[Extra] Els Binomis del JELL. Cap a una metodologia pròpia dels esplais ignasians

87
EIDES
Data de publicació: 
Octubre 2018

Posem aquest document a les mans de totes aquelles persones implicades en l’educació del temps de lleure. Ha estat fruit d’un treball en equip que espera ser llavor inspiradora. És un document obert i que pot ser especialment útil a l’hora de planificar les trobades de l’esplai amb cada grup d’edat. Confiem, doncs, que enforteixi i doni impuls al treball educatiu, sobretot a aquell dirigit a aprofundir en la dimensió del transcendent. Aquest quadern s’ha publicat com un EXTRA de la col·lecció EIDES (Escola Ignasiana d’Espiritualitat) impulsada pel centre d’estudis Cristianisme i Justícia.

Autor/a

Aquest quadern ha estat redactat conjuntament per l’equip de responsables dels centres d’esplai  i associacions de lleure educatiu dels jesuïtes de Catalunya dels cursos 2016-17 i 2017-18, amb el suport tècnic de Jose Francisco Aranguren SJ. Els centres que conformen el JELL són:

CEL - Centre d’Esplai Loiola (Sant Cugat del Vallès); Centre d’Esplai Joan Suñol (Barcelona); Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut (Badalona); Estiu Claver (Raimat), GCCC - Grup de Colònies i Campaments Casp (Barcelona); Casal “al vent!” (L’Hospitalet de Llobregat); Ilelà - Esplai Gornal (L’Hospitalet de Llobregat); Esplai Sant Ignasi (Lleida); CIM Associació Juvenil (Barcelona).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora