FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La Galàxia dels joves

62
Quadern
Data de publicació: 
Desembre 1994

Vivim en una era postmoderna en la qual la imatge, el present o el cos es converteixen en pedres angulars de la nostra societat. La intenció d'aquest document no és escriure una mera crònica de la joventut, sinó més aviat mostrar el seu itinerari sociocultural. Dotar-se d'una visió general sobre els canvis esdevinguts en l'univers vital de la joventut és una tasca necessària per a tots es proposen orientar els processos socials. La intenció bàsica d'aquestes pàgines consistirà, per tant, en construir algunes referències que ajudin a comprendre els dinamismes sòcioculturals que sostenen les formes de vida i les pràctiques dels joves actuals.

Autor/a

És capellà de la diòcesis de Valencia. Doctor en Sociologia i en Teologia. Professor de la Universitat de Valencia. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia “Educació per a la ciutadania” (quadern 149, setembre 2007) i  “La Galàxia dels joves” (quadern 62, gener 1995).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora