FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La Guerra del Golf. Reflexió

38
Quadern
Data de publicació: 
Gener 1991

El valor inqüestionable de la defensa de l'innocent i de la prohibició de matar ha enfrontat sempre als homes i als cristians amb el fet de la violència i de la guerra. A través de principis de Dret Internacional Públic, que queden superats, es resumeix des d'un criteri ètic i moral l'ensenyament clàssic relativa a la violència i l'anomenada guerra justa. El quadern es completa amb les dades a tenir en compte per aplicar els principis anteriors a la Guerra del Golf i les seves conseqüències.

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora