La paradójica realidad de Dios

Llibres
Data de publicació: 
Novembre 2020

[Només disponible en castellà]

La qüestió sobre la veritat de Déu pot traduir-se com la pregunta per al veritable poder: en mans de qui estem. El creient es dirigeix a un Déu que encara no és sense l’entrega de l’home. No exigeix culte, sinó resposta vers els més dèbils. Només des de la pròpia nuesa o desemparament podem respondre a la demanda infinita dels qui van ser despullats per un món sense pietat. D’aquí la paradoxa: els capaços de Déu no són aquells que creuen comptar amb el suport de la divinitat, sinó els qui no sembla que comptin ni tan sols per a Déu. 
 
La paradójica realidad de Dios és el segon títol d’una trilogia que va començar amb Incapaces de Dios (Fragmenta, 2019). Tot i això, cada volum pot ser llegit de manera independent. 

ISBN: 
978-84-17796-42-6
Editorial: 
Fragmenta [en coedición con Cristianisme i Justícia]
Preu a Espanya (despeses d'enviament incloses): 
21.50 €
Preu a Europa (despeses d'enviament incloses): 
24.00 €
Preu resta països (despeses d'enviament incloses): 
26.00 €

Autor/a

És llicenciat en filosofia per la Universitat de Barcelona. Desenvolupa la seva carrera docent al Col·legi de Sant Ignasi-Sarrià, on imparteix classes d'història de la filosofia. El seu treball intel·lectual se centra en la necessitat de recuperar la dignitat epistemològica de la tradició cristiana sense caure en l'antic fideisme i en constant diàleg amb, per una banda, la crítica moderna del transcendent, en particular la que trobem en els escrits de Nietzsche, i, per l'altra, amb les tendències transconfessionals vigents avui en dia. Escriu diàriament en el blog La modificación. És membre de Cristianisme i Justícia, on, des de fa uns quants anys, imparteix cursos sobre la significació i vigència de la fe cristiana. És autor de Déu sense Déu (amb Xavier Melloni, Fragmenta, 2015 coeditat per Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora