FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Les tenebres de la guerra. Algèria i Kosovo

90
Quadern
Data de publicació: 
Abril 1999

Algèria i Kosovo són els últims escenaris que han fet una mica indigestos els nostres sopars. Són escenaris difícils d’entendre. Per què els islamistes maten tan cruelment a Algèria sense que el govern faci res contra ells? Per què el govern algerià impedeix que els periodistes cobreixin la informació? Per què la “comunitat internacional” no va actuar a Rwanda, ni a Bòsnia, ni al Kurdistan, i en canvi sí que ho va fer a l’Iraq i ara a Sèrbia? Qui constitueix la “comunitat internacional”? A través de les pàgines d’aquest quadern podrem comprendre una mica més quines són les raons i la problemàtica en aquests dos conflictes d’actualitat, sense oblidar possibles solucions a tenir en compte i una crítica final a Occident i la seva política sobre la guerra.

Autor/a

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979); Clamor del Reino (1982) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) i Herejías del catolicismo actual (2013). Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora