FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Món Obscè

156
Papers
Data de publicació: 
Agost 2005

La desigualtat al  món. Els rics són cada vegada més rics. Una autèntica obscenitat. Els ingressos dels potentats s’incrementen exponencialment, davant els minsos o nuls increments dels ingressos dels pobres o de les classes socials mitjanes. I un FMI amb polítiques neoliberals clarament favorables a mantenir aquesta situació. A Espanya, els alts salaris dels càrrecs de l’administració pública i de l’empresa privada s’inscriuen en un marc de violència estructural, en contraposició amb el missatge social dels Pares de l’Església per a qui els béns de la terra són de tots. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora