FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Nova oferta formativa de CJ pel curs 2018-19

Matrícula oberta pels cursos i seminaris presencials i Aula Virtual.

El centre d'estudis Cristianisme i Justícia posa a la vostra disposició la seva proposta de cursos i seminaris per al curs 2018-19 que inclou com a novetat el Curs de Transformació Social i Ciutadania Crítica per formar-se en totes aquelles eines que ens ajuden a comprendre els canvis socials i polítics que s’esdevenen en el nostre món globalitzat. D'altra banda, des de la consciència de què alguna cosa no acaba de rutllar en la vivència del temps que té la nostra societat (amb presses, sense atendre mai allò que realment voldríem, sense copsar el sentit final que s’amaga darrere les nostres renúncies...) els mesos d'octubre i novembre s'oferirà el Curs «Atrapats pel temps. Repensar el temps per a una vida en plenitud». També trobareu una nova edició del Curs d’Iniciació Teològica (CIT): «Com creure avui» (la setena!) i múltiples seminaris sobre teologia i Església des de la perspectiva del diàleg fe-justícia.

Per acabar us convidem a fer una ullada a l'Aula Virtual on incorporem nous cursos sobre noviolència, teologia feminista i islam.

Podeu veure tota l'oferta formativa i fer la inscripció en línia des del següent enllaç: https://www.cristianismeijusticia.net/cursos-i-seminaris. Les places dels seminaris són limitades. No es realitzaran si no hi ha un mínim de 15 alumnes inscrits. Per això, és molt important formalitzar la matrícula per endavant.