El 2022 han col·laborat amb nosaltres 7.506 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 8.000! Col·labora
 

Nova sessió dels #DialogosEnRed

Segona sessió d'aquest cicle organitzat pels Centres Fe, Cultura i Justícia

El proper 17 de novembre arriba una nova sessió dels #DiálogosEnRed. Serà amb la participació del jesuïta i degà de la Facultat de Teologia de Deusto, Francisco José Ruiz, la professora de filosofia i teologia a València Lucía Ramón, i el professor d'ètica i filosofia de el dret a la Loyola Andalusia, Pablo Font. Conversaran sobre les llums que ens dona l'encíclica Fratelli tutti per viure la pandèmia, moderats pel jesuïta Manu Arrue.

Serà a les 19:00h de dimarts 17 de novembre, i es podrà seguir en aquest enllaç.

Aquesta és la segona sessió d'aquest cicle, una iniciativa de la xarxa de centres Fe-Cultura-Justícia per oferir durant aquest curs una programació de diàlegs que es retransmetran en línia, difosos per tots els centres i organitzats conjuntament.

Cada mes, un dels centres de la xarxa afavorirà un diàleg sobre l'impacte de la COVID en les nostres vides i la nostra societat. Amb això, podrem reflexionar sobre l'impacte que està tenint la pandèmia, posant sobre la taula realitats sovint invisibilitzades i, a el mateix temps, obrint possibilitats i esquerdes d'esperança per a albirar un futur esperançador.

El primer diàleg, que es pot veure aquí, va tenir lloc el passat mes d'octubre i va posar a col·lació la realitat de l'Amazònia amb la pandèmia de la COVID. El següent serà el dia 14 de desembre a les 19h i ens ajudarà a preguntar-nos com viure el Nadal en temps de pandèmia. Es pot seguir l'actualitat del cicle a través de les xarxes socials en el hashtag #DialogosEnRed